El CNCB accentua l’ús responsable de l’aigua

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El Club Nàutic Cambrils és molt sensible al problema de sequera que està patint Catalunya i que ens afecta directament. Conscient de les repercussions, el CNCB treballa des de fa temps per optimitzar el seu consum i ús de l’aigua amb diverses accions en marxa i estudiant-ne de noves per minimitzar el seu malbaratament.  

D’altra banda, el Club Nàutic Cambrils es suma a la campanya de la Federació Catalana de Vela de divulgació de consells i hàbits per utilitzar l’aigua amb responsabilitat davant la situació d’emergència per culpa de la sequera a Catalunya.

Per al CNCB aquest és un tema que el preocupa especialment i sobre el qual n’és molt conscient. L’objectiu ara és traslladar aquesta implicació als seus socis i usuaris.

A través de la campanya de la Federació Catalana de Vela trobem mesures d’estalvi d’aigua per a navegants, com ara procurar fer un ús responsable de les dutxes o no utilitzar aigua dolça a pressió per netejar l’embarcació. També trobem recomanacions per a clubs i escoles de vela. Així mateix ens indiquen diferents webs d’interès sobre el tema.

Podeu conèixer més a https://sites.google.com/vela.cat/emergenciasequera

Entre tots, fem ús responsable de l’aigua!

Facebook Comments

Deixa un comentari