Els regatistes del Club Nàutic Cambrils Miguel Garcia, Gisel Fontana i Félix Ramos pugen al podi del Campionat N2 d’Ilca a Roses

50 regatistes d’Ilca 4 de tot Catalunya es van donar cita aquest passat cap de setmana al GEN Roses per disputar el Campionat N2 d’Ilca. El poc vent només va permetre celebrar tres proves.

Els regatistes estaven preparats dissabte al matí per la seva primera prova al GEN Roses. El vent, però, no bufava gaire i amb tan sols 12-13 nusos els participants es van esforçar per completar la primera i única prova del dia, ja que poc després el vent es va diluir totalment. Diumenge, amb 14-15 nusos de vent del sud i bastant oscil·lant, es van poder celebrar dues proves.

Un cop finalitzada la regata, arribava el lliurament de premis. I el Club Nàutic Cambrils pujava al pòdium en tres ocasions. Miguel Garcia alçava el trofeu com a segon absolut, Gisel Fontana es coronava primera femenina i Félix Ramos era primer sub16 masculí.

L’equip d’Ilca 4 del Club Nàutic Cambrils el completaven Andrea Dessard, Joan Fargas, Joan Gil, Dani Pérez, Pepe Peñaranda, Roger Ramon i Àlvar Vila, tots ells acompanyats pel seu entrenador Sergi Sevil i el responsable de la secció esportiva del CNCB Aleix Monmany, qui celebra satisfet els bons resultats d’aquesta última competició.

Facebook Comments

Deixa un comentari