El CNCB acollirà la travessia solidària ‘Connecta’t per l’ELA’ de Malalts d’Aigua en benefici de la fundació catalana d’ELA Miquel Valls

El grup de nedadors i nedadores ‘Malalts d’Aigua’, encapçalat per Jordi Cervera, organitza una travessia solidària per recaptar fons en benefici de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls. El col·lectiu s’ha marcat també com objectiu donar visibilitat a aquesta malaltia i a la necessitat d’un servei d’atenció específic a les comarques de Tarragona per les persones que la pateixen. Per Jordi Cervera el més important és que amb la col·laboració de tots es facin possibles objectius com aquest.

Una dotzena de nedadors i nedadores participaran en aquest repte solidari i cobriran per relleus els 45 quilòmetres de distància entre la plataforma Casablanca de Repsol a alta mar i el Club Nàutic Cambrils. El celler Clos Galena s’ha implicat totalment en l’acció solidària i destinarà un euro de cada ampolla venuda fins a final de 2021 dels seus vins ‘Secrets de Mar’ a la Fundació Miquel Valls.

L’acte de presentació de la travessia solidària va tenir lloc el passat 1 de maig a les instal·lacions del CNCB i va comptar amb la presència del’exporter i exentrenador de futbol, Juan Carlos Unzué, diagnosticat d’ELA l’any 2019. Unzué va assegurar que li encanta que “a través de l’esport es facin projectes d’aquest tipus, ja que l’esport transmet empatia, solidaritat i treball en equip”.

El Club Nàutic Cambrils se suma al repte i col·laborarà activament en l’organització i promoció de l’esdeveniment, que tindrà lloc el proper mes d’agost. Així mateix, des d’aquest mes de maig el CNCB serà un dels punts de venda del vi amb fins solidaris. Les ampolles ja es poden adquirir per un preu de 7,5€, dels quals 1€ anirà destinat íntegrament a la Fundació Miquel Valls.  

La presentació de la travessia va comptar amb la presència dels 12 nendadors i nedadores que la portaran a terme; l’Alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; la responsable de comunicació de la Fundació Miquel Valls, Anna Rigola;la gerent del celler Clos Galena, Merche Dalmau i el president del Club Nàutic Cambrils, Ramon Vallverdú. Precisament Vallverdú va ressaltar que “el CNCB no dubta en col·laborar amb esdeveniments solidaris, ja que també estan presents en els valors i fonaments del Club”.

Facebook Comments

Deixa un comentari