Joan Domingo puja al pòdium de la Copa d’Espanya d’Optimist

El regatista del Club Nàutic Cambrils, Joan Domingo, ha aconseguit el bronze en la categoria Sub13 masculí a la Copa de España d’Optimist celebrada aquest passat cap de setmana a Hondarribia. El jove regatista, que hi prenia part amb la Selecció Catalana després dels seus bons resultats durant la temporada, ha pujat al pòdium a recollir el preuat trofeu. En la classificació general, Domingo s’ha posicionat el número 21. 

La competició va comptar amb 149 participants, entre els quals també s’hi trobaven els seus companys d’equip Joan Fargas, Miguel Garcia i Iker Múgica. La regata va començar divendres i en total s’hi van celebrar set proves. Les tres jornades van estar marcades per la meteorologia, amb dies de vent inestable i pluja, a excepció de la jornada de dissabte en la qual el vent molt favorable va permetre dur a terme tres de les set proves del campionat.

Els regatistes del CNCB han tornat satisfets dels resultats obtinguts a la Copa de España d’Optimist, sumant una experiència molt profitosa i que els motiva per seguir treballant i evolucionant.  

Facebook Comments

Deixa un comentari