El CNCB celebrarà una concentració de tecnificació d’Optimist aquest cap de setmana

El Club Nàutic Cambrils acull aquest cap de setmana la concentració de tecnificació de la classe Optimist de la zona sud. Es tracta d’una de les concentracions dins el projecte de tecnificació de la classe Optimist de la Federació Catalana de Vela, organitzat abans de l’activació de les properes competicions en l’àmbit català i en coordinació amb els tècnics i clubs de cada zona.

L’objectiu és fomentar entrenaments conjunts que arribin al màxim volum de regatistes i promoure el rendiment global de regatistes catalans. Per aconseguir-ho es duran a terme concentracions durant dos dies en cadascuna de les zones de la costa catalana: nord, centre i sud. Es treballarà de manera coordinada amb els tècnics de Club implementant metodologies que promoguin entrenaments conjunts, el creixement global de la flota, l’estímul competitiu i la preparació de les properes N2, Copes i Campionats d’Espanya.

Les concentracions nord i centre ja s’han celebrat. Al CNCB tindrà lloc els dies 6 i 7 de febrer i acollirà els clubs de Vilanova, Salou, Coma-ruga, Hospitalet, Altafulla i Torredembarra.

Facebook Comments

Deixa un comentari