El regatista Ricard Castellví i el CNCB, premiats a la Festa de la Vela Catalana 2021

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

La Federació Catalana de Vela va celebrar aquest dimecres 3 de febrer la seva gran festa. Aquest any, però, amb un format molt diferent a l’habitual.

A causa de les diverses restriccions i recomanacions sanitàries per combatre el COVID, la Festa de la Vela Catalana s’ha celebrat en línia. Un acte on s’han reconegut els èxits de tot el col·lectiu de la vela catalana durant l’any 2020: Campions i podis mundials, europeus i espanyols; Mencions Especials; Espelmes de Platí, Or, Plata i Bronze als clubs per la seva tasca durant l’any; i els Millors Navegants de l’any 2020 en categoria masculina i femenina.

El regatista de Club Nàutic Cambrils, Ricard Castellví, ha estat premiat pel seu Campionat d’Espanya Absolut i sub-19 a El Puerto de Santa María el passat mes de març. Així mateix, el Club Nàutic Cambrils ha estat premiat amb una Vela de Platí, que posa en alça la trajectòria de l’any com Club en totes les seves vessants esportives.

Els guardons a ‘Millors Navegants de l’any’ han recaigut en Nora Garcia, regatista d’Optimist de el CN ​​del Masnou i al regatista de Finn en carrera olímpica, Àlex Muscat del CN ​​Garraf. El guanyador i la guanyadora han estat escollits per votació popular pels clubs, professionals i esportistes.

La celebració virtual ha comptat amb la presència del president de la Federació Catalana de Vela, Xavier Torres; el Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras i el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Damià Calvet. Tots ells han destacat que, tot i les dificultats, al llarg de 2020 els navegants de Catalunya han pogut gaudir d’un entorn segur en el seu esport gràcies a el compromís de totes i tots. Diferents personalitats de l’àmbit esportiu i institucional han participat en l’acte mitjançant un vídeo donant l’enhorabona a totes i tots els guardonats.

La Festa de la Vela Catalana ha servit també per presentar l’eslògan de la Federació Catalana de Vela per a aquesta temporada: La Vida és Vela. Amb aquest missatge la FCV vol consolidar l’esport de la vela com un estil de vida apassionant i una font de benestar per a tots aquells i aquelles que la practiquen.

Facebook Comments

Deixa un comentari