El CNCB és un atractiu per a les embarcacions de grans eslores

L’embarcació “Venera” atracava aquesta setmana al Club Nàutic Cambrils després d’una estada a Mònaco. Ara ha triat Cambrils com a base per a una llarga temporada. El “Venera” impressiona per les seves dimensions amb 29 metres d’eslora. De fet no serà l’única d’aquestes característiques, ja que el Club treballa per rebre més embarcacions de grans eslores.

Fidel a la seva filosofia des de fa més de 50 anys, el Club Nàutic Cambrils treballa per superar-se cada dia donant el millor servei als seus socis i clients. Aquest compromís ja es va veure reflectit en les obres de remodelació, que van incloure una ampliació que permetés tenir capacitat per acollir embarcacions de fins a 45 metres d’eslora. El CNCB entrava així a l’exclusiu grup de ports esportius que tenen capacitat per albergar vaixells de grans eslores, una infraestructura única al sud de Catalunya.

El Club Nàutic Cambrils ofereix una assistència personalitzada que inclou tots els serveis i subministraments. La presència de les grans eslores al port esportiu de Cambrils respon a l’aposta del Club per la millora constant de les seves instal·lacions i l’atenció a l’usuari.

Facebook Comments

Deixa un comentari