El CNCB participa al V Congreso Nacional de Clubes Náuticos i a les XIX Jornades Tècniques de Ports de Catalunya

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El Club Nàutic Cambrils intenta estar sempre present en totes aquelles iniciatives profitoses per al seu bon desenvolupament. L’assistència al V Congreso Nacional de Clubes Náuticos n’és una d’elles. Donar resposta a les necessitats del sector nàutic era un dels objectius i el CNCB en va prendre bona nota.

Es va celebrara l’Illa de La Palma els dies 28 i 29 d’abril. Ramon Vallverdú, President del Club Nàutic Cambrils, hi va coincidir amb juntament amb el president de Puertos del Estado, Álvaro Rodríguez; el president i vicepresident de l’ACPET, Albert Bertran i Raimon Roca, entre d’altres congressistes.

Durant les dues jornades que va durar es van debatre i compartir diferents preocupacions del sector, en especial les diferències en els títols concessionals i pròrrogues i la sostenibilitat i medi ambient.

Uns dies més tard es van celebrar les XIX Jornades Tècniques de Ports de Catalunya, organitzades per l’ACPET i celebrades al Club Vela Blanes, i on també hi va participar el Club Nàutic Cambrils.

Dos dies intensos, 18 i 19 de maig, per conèixer i debatre la situació i temes actuals del sector nàutic i els ports de la costa catalana. Motos aquàtiques, gestió d’un camp de noies, la WebApp Ports, la nàutica d’esbarjo o l’estalvi energètic, entre d’altres, van ser algunes de les ponències a les quals van assistir els participants.

Facebook Comments

Deixa un comentari