El CNCB reactiva les Trobades Socials de Creuers a partir d’aquest cap de setmana

El Club Nàutic Cambrils té entre els seus objectius incentivar la pràctica de la navegació. L’entitat compta amb una gran massa social, la majoria amb embarcació, i molts d’aquests socis i usuaris gaudeixen de la navegació en família o amb amics. Tot i això, no sempre participen en regates o campionats de caire competitiu. Per aquest motiu, la Secció Esportiva del Club va engegar ja fa un temps les regates socials de creuers amb l’objectiu que tothom pogués participar de jornades més socials per gaudir navegant amb altres grups i embarcacions.

Atenent a les restriccions actuals en vigor i complint amb totes les mesures de seguretat, la situació permet la represa d’algunes activitats a les instal·lacions del Club. Per això des del CNCB es vol donar un nou impuls a aquest projecte social i, sota el nom ‘Trobades Socials de Creuers’, es tornaran a posar en marxa a partir d’aquest diumenge 16 de maig. Al juny se’n celebrarà una altra el dia 13 i després, cada diumenge dels mesos de juliol i agost, coincidint amb el temps de major afluència de socis i usuaris al Club. En cada una d’elles, en funció de la meteorologia es faran travesses, o bé,  bastons. 

Per participar en qualsevol de les Trobades Socials de Creuers només cal contactar amb la Secció Esportiva del Club Nàutic Cambrils a través del correu electrònic coordinador@clubnauticcambrils.com.

Facebook Comments

Deixa un comentari