La Fundació Europea d’Educació Ambiental torna a atorgar la Bandera Blava al Club Nàutic Cambrils

Premsa Club Nàutic

, -, ¡, Destacats, Port

El CNCB revalida el reconeixement per desè any consecutiu. El guardó, reconegut a escala internacional, premia la gestió ambiental, la seguretat, les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis; així com la informació i l’atenció a l’educació ambiental.

L’esforç i el treball constant dia a dia han fet que un any més el Club Nàutic Cambrils es vegi recompensat amb la Bandera Blava. El jurat internacional que atorga aquesta distinció ha fet públic aquest dimarts el llistat de platges i ports amb Bandera Blava, entre els quals hi ha el Club Nàutic Cambrils. El CNCB aconsegueix la Bandera Blava un any més, i ja en són 10 consecutius. La primera li va ser atorgada en 2004 i des de llavors només en tres ocasions no s’ha revalidat a causa d’obres.

Mantenir la Bandera Blava aquest 2021 ha estat tot un repte tenint en compte les fortes mesures de seguretat arran de la situació generada pel Covid19, especialment a l’estiu amb l’increment d’usuaris al Club. Amb tot, des del CNCB s’han respectat i complert els criteris per mantenir la Bandera Blava, així com la normativa oficial relativa a les mesures de seguretat davant el Covid. 

El distintiu Bandera Blava l’atorga un tribunal internacional de la Fundació Europea d’Educació Ambiental (FEE) amb la col·laboració de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), que gestiona la campanya a Espanya. Bandera Blava és, prioritàriament, un Programa d’Educació per a la Sostenibilitat que busca l’equilibri entre la dimensió econòmica, ecològica i social d’un turisme sostenible i per al desenvolupament.

Catalunya compta aquest 2021 amb 22 ports esportius amb Bandera Blava, un menys que l’any passat. Del total, 8 se situen a Girona, 8 a Barcelona, 4 a Tarragona i 2 a les Terres de l’Ebre.  També s’ha distingit 97 platges, dues més que l’any passat. 31 d’elles es troben a la demarcació de Barcelona, 29 a Tarragona (4 d’elles a Cambrils), 26 a Girona, i 11 a les Terres de l’Ebre.

Facebook Comments

Deixa un comentari