El CNCB reuneix 80 participants en una formació sobre l’ús de sondes de pesca

La secció de pesca del Club Nàutic Cambrils ha organitzat el seminari de Lowrance impartit per ONNautic. S’hi han reunit aficionats a la pesca de diferents punts de Catalunya, sent un èxit de participació. Els tipus de sondes i el seu ús a les diferents modalitats de pesca han centrat la temàtica de la jornada, celebrada el dissabte 12 de novembre al matí a Cambrils.


El Club Nàutic Cambrils, a través de la secció de pesca, ha organitzat un seminari de pesca de Lowrance, marca líder en electrònica nàutica. La jornada, que ha suscitat molta expectació i interès, ha reunit un total de 80 participants. De fet, es van exhaurir les places disponibles més d’una setmana abans de la formació.

El seminari ha girat al voltant dels diferents tipus de sondes Lowrance que existeixen, com configurar-les, com interpretar-ne les imatges o els tipus de transductors i classes, en funció del tipus de la modalitat de pesca que es practiqui. La jornada ha servit també perquè els assistents poguessin resoldre dubtes particulars sobre l’ús de les sondes.


L’ús de sondes facilita la pràctica de la pesca, ja que permeten determinar la profunditat, forma, duresa i estructura de fons marí, així com facilitar la localització de bancs de peixos. L’ús de sondes electròniques està generalitzat entre els aficionats a la pesca i recollint aquest interès s’ha organitzat la jornada.  

El Club Nàutic Cambrils celebra l’èxit de participació al seminari i manté la seva aposta per la formació i promoció de la pesca entre els socis i sòcies del Club, així com entre grups d’aficionats a aquesta pràctica estretament lligada a la història de Cambrils i del Club. En aquesta mateixa línia, es mantenen les trobades periòdiques per participar en jornades de pesca i la celebració de diferents tornejos oberts a tots els aficionats. La propera trobada prevista és el Concurs de pesca del calamar el pròxim dissabte 26 de novembre a Cambrils.

Jesus Crespo, CEO d’ONNautic i Miguel A. Garrido, Community Manager i membre del departament de Màrqueting d’ONNautic, han estat els encarregats d’impartir el seminari, inclòs en el seu programa de formació. ONNautic és distribuïdor oficial de Lowrance a Espanya i està especialitzada en productes electrònics nàutics. Lowrance és una marca líder en electrònica nàutica i van ser els inventors de la primera sonda comercial el 1957.

Podeu veure totes les fotos al nostre àlbum de Flickr.

Facebook Comments

Deixa un comentari