Tot a punt pel Concurs de Pesca del Calamar del dia 26 de novembre a Cambrils

La secció de pesca del Club Nàutic Cambrils ja ho té tot preparat perquè els participants de la desena edició del Concurs del Calamar visquin una magnífica jornada de pesca. Serà el dissabte 26 de novembre i les inscripcions es podran realitzar fins el dimecres 23 de novembre.

El concurs està obert a tothom i per participar-hi només cal comptar amb la llicència de pesca.

La jornada arrencarà a les tres de la tarda amb la reunió de patrons a la zona de la secció esportiva per tot seguit donar inici al concurs. La competició durarà quatre hores en total i l’arribada entre fars s’haurà d’efectuar com a molt tard a dos quarts de vuit del vespre. Un cop a terra, es realitzarà el pesatge de les captures i es donarà caldo de benvinguda i pernil ibèric a tots els participants.


A continuació es celebrarà el sopar a la zona del Barlovento, que consistirà en un asado argentino. Durant el sopar es realitzarà l’entrega de premis i es farà un sorteig d’obsequis, gentilesa dels patrocinadors del concurs, organitzat pel CNCB.

Les inscripcions encara estan obertes i es poden realitzar a l’oficina del Club, o bé, trucant per telèfon al 977360531.

Facebook Comments

Deixa un comentari