El CNCB s’omple d’activitats durant els mesos de juliol i agost

El Club Nàutic Cambrils ha preparat per a aquest estiu un calendari amb una àmplia i atractiva oferta d’activitats per a tots els gustos. El calendari actual està subjecte a canvis degut a les possibles restriccions i noves mesures que es vagin implementant des de l’administració. Des del CNCB estarem atents a la normativa vigent per adaptar totes les activitats i garantir la seguretat dels assistents.

Des d’aquesta mateixa setmana, el ioga serà el protagonista cada dissabte a les 8 del matí davant del Barlovento. Així mateix, els diumenges de juliol i agost es celebraran les regates socials de creuers en les quals podran participar tots aquells que ho desitgin. Cal remarcar que si no es compta amb embarcació pròpia, des del Club es posa al seu abast una embarcació de creuer a través de la borsa de tripulants.

JULIOL

17 i 18 de juliol: Es celebra el Trofeu Costa Daurada d’Optimist i Ilca. Un esdeveniment esportiu que aplegarà gairebé 40 regatistes de tot Catalunya a més del País Basc.

El dissabte 24 de juliol estava previst un tast de vins + sopar al Restaurant del CNCB que ens hem vist obligats a cancel·lar per les noves restriccions.

AGOST

6 d’agost: es celebrarà una cata d’olis.

13 d’agost: es celebrarà la nit blanca, un sopar al Barlovento on els convidats hauran d’assistir vestits de blanc.

21 d’agost: l’Escola de Vela celebrarà la festa final de temporada dels cursos d’estiu. I a la nit ho coronarà amb la Nit de la Vela de l’estiu.

22 d’agost: el grup de nedadors i nedadores ‘Malalts d’Aigua’, encapçalats per Jordi Cervera, durant a terme una travessia solidària per recaptar fons en benefici de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls. Els nedadors i nedadores cobriran per relleus els 45 quilòmetres de distància entre la plataforma Casablanca de Repsol a alta mar i el Club Nàutic Cambrils.  El Club Nàutic Cambrils col·labora en l’organització d’aquesta acció solidària perquè tot surti a la perfecció. A més, a les instal·lacions del CNCB poden adquirir les ampolles del Vi ‘Secrets del Mar’, de les vendes del qual es destinarà una part a la Fundació Miquel Valls.

28 d’agost: es celebrarà el tradicional sopar social, on es trobaran tots els socis i sòcies de l’entitat per viure una de les nits més maques del Club Nàutic Cambrils.

A mesura que s’acostin els esdeveniments els oferirem més detalls de cada un d’ells. Els recordem que tots els actes previstos estan subjectes a canvis a causa de la situació actual. Per a qualsevol dubte poden dirigir-se també a les Oficines del CNCB.

Facebook Comments

Deixa un comentari