Oberta la Borsa de Tripulants del CNCB

El Club Nàutic Cambrils dóna la possibilitat de poder navegar en creuer sense tenir embarcació pròpia. Aprofitant les regates socials de creuers que l’Escola de Vela organitza tots els diumenges de juliol i agost, el CNCB proposa embarcar-se i gaudir de l’ambient i l’experiència. 

A través de l’Acadèmia Nàutica i de la Secció Esportiva del CNCB s’organitzen les jornades de la Borsa de Tripulants. S’ofereix l’opció de participar en l’entrenament dels dissabtes per un preu de 20€ o 10€ els adults membres de l’equip de regates. El funcionament és senzill. Perinscriure’s només cal trucar a l’oficina al telèfon 977360531 o escriure un correu electrònic a: esportiva@clubnauticcambrils.com. L’únic requisit és ser major de 16 anys i no és necessària cap titulació nàutica.

Les regates dels diumenges s’inicien amb la reunió de patrons davant el Barlovento a les 10h per després sortir a l’aigua. L’activitat té un cost de 20€ i l’assignació a les embarcacions anirà a criteri del responsable de la Secció Esportiva.

Obrint aquesta Borsa de Tripulants el Club Nàutic Cambrils ofereix la possibilitat que tothom que ho desitgi pugui navegar. Es manté així el compromís del Club d’obrir les activitats al màxim d’aficionats possible per fomentar la passió per la nàutica.

Facebook Comments

Deixa un comentari