El Món de l’Ona II guanya la 41a edició de la Regata Columbretes – Gran Premi Aedas Homes

L’embarcació del Club Nàutic Cambrils Món de l’Ona II, patronejada per Ramon Cañellas Oriol, i amb el també soci del CNCB Luis Garcia entre la tripulació, s’ha proclamat campiona en la classe ORC de regata curta de la 41a edició de la Regata Columbretes – Gran Premi Aedas Homes organitzada pel Club Nàutic Vilanova.

Per la seva banda, l’embarcació del Club Nàutic Cambrils Bonadventure patronejada per Lluís Fargas Mas, amb els socis del CNCB Sergi Sevil i Josep Subirats també a bord, s’ha classificat en setena posició a la categoria de recorregut llarg de la Regata Columbretes – Gran Premi Aedas Homes.

En la classe ORC de regata curta hi ha participat també l’embarcació de Loli Piedra, A Tomar Viento. Es tracta de l’única embarcació amb una tripulació totalment femenina de la competició i ha aconseguit la quinzena posició en la categoria.

La regata s’ha celebrat els dies 6 i 7 de març i ha comptat amb la participació de 75 embarcacions d’una quinzena de clubs de tot Catalunya. La regata Columbretesconsta de dues proves: una llarga 71 milles, amb un recorregut fins a la plataforma Casablanca i la seva tornada; una prova puntuable pel Campionat de Catalunya de Solitaris, A-Dos, A-3 i Altura. La segona prova, més curta, amb un recorregut de 36 milles fins al Castell de Tamarit. En aquest cas, es tracta d’una prova puntuable pel Circuit Català de Regates Costaneres 2021. Amb vent de llevant de 15 nusos fins a la nit, totes les embarcacions van poder completar els seus recorreguts durant la jornada de dissabte. 

Facebook Comments

Deixa un comentari