Arrenca la següent fase de les obres del CNCB

Seguint els terminis previstos, aquesta setmana han començat les obres de remodelació de l’edifici de marineria i dels lavabos de Llevant. Totes dues instal·lacions es renovaran completament de la mà de l’empresa Units-4. De fet, els treballs han arrencat pocs dies després d’haver signat el contracte amb l’empresa guanyadora de la licitació de les obres. El passat divendres 5 de març es va formalitzar el contracte entre el Club i Units-4, que s’encarregarà de la reforma de l’edifici de marineria i dels lavabos de Llevant; a més dels treballs de la nova instal·lació de control de marineria 24h a la zona de Ribera.

Com sempre, degut a l’increment d’activitat al Club les obres s’aturaran durant els mesos d’estiu i es reprendran a l’octubre amb els següents projectes previstos. Entre ells destaca l’edifici del Barlovento, que inclourà la instal·lació d’una piscina a la coberta oberta únicament per socis del Club i aquells visitants nàutics que sol·licitin el servei. També a partir d’octubre de 2021, s’iniciaran les obres de remodelació de l’edifici social, els treballs per modificar l’entrada del varador, així com l’ampliació de la dàrsena esportiva.

Les obres suposaran una millora integral de l’espai i serveis als usuaris, a més de renovar la fisonomia del Club Nàutic.

Facebook Comments

Deixa un comentari