Finalitzen les Trobades Socials de Creuers

L’embarcació del Club Nàutic Cambrils Món de l’Ona II, de Ramon Cañellas, ha estat la que s’ha endut el reconeixement per la seva participació aquest estiu en les Trobades Socials de Creuers. La seva regularitat i els bons resultats de cada cap de setmana l’han dut a la primera posició.

En les Trobades Socials de Creuers hi han pres part tots aquells que han volgut, diumenge rere diumenge, durant els mesos de juliol i agost. En elles es realitzaven dos tipus de recorreguts, travesses pel Golf de Sant Jordi amb una distància de 10 milles, o bé, un circuit de Sobrevent-sotavent.

Cal destacar que si no es comptava amb embarcació pròpia, des del Club s’ha posat a l’abast dels participants una embarcació de creuer a través de la borsa de tripulants.

Per al Món de l’Ona II aquest no ha estat l’únic trofeu que recollia el cap de setmana. Ha estat també el guanyador del Trofeu President Godofredo Martínez, que s’ha disputat els dissabtes del mes de juliol al Club Nàutic Salou. El Món de l’Ona II n’ha estat el guanyador, seguit d’una altra embarcació del CNCB, el Falutx, de Raimon Grau.

A més, El Club Nàutic Salou també celebrava durant els dissabtes del mes d’agost el Trofeu Comodor i el Món de l’Ona 2 també en resultava guanyador en la categoria ORC. En aquesta ocasió la segona posició era per l’embarcació cambrilenca Bonadventure, de Cristina Cendra. En la categoria ORC Promoció el segon classificat va ser el Falutx.

Finalment l’embarcació Silandeiro, de Jordi Imbert, del CNCB es classificava en segona posició a la Travessa Salou-Cambrils-Salou.

Facebook Comments

Deixa un comentari