Els equips d’Optimist i Ilca, de la 57a edició del Gran Dia de la Vela a Mallorca a la Setmana Catalana de Vela i la regata Atena de l’Escala

Els equips de regates de Club Nàutic Cambrils tenen diversos fronts oberts aquest cap de setmana. Gran part d’ells estan al Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs, on se celebra la Setmana Catalana de Vela. Allà participen en Optimist G1 Sergi Muñoz, Cristina Guillén i Gonzalo Alberto. I en G2, Joris Rubio i Martina Garcia.

En Ilca 4 els participants seran Mariana Guinart, Laura Williams, Alejandro Ferrero i Ariadna Ferrer.

Finalment, en Ilca 6 prenen part Álvaro Malo, Lucia Gascón, Alberto Conchillo i Santi Alberto.

Una altra part dels regatistes del CNCB participen en l’edició número 20 de la Regata Atena de Club Nàutic l’Escala. Ells són Joan Fargas, Miguel Garcia, Pepe Peñaranda, Daniel Pérez, Gisel Fontana, Félix Ramos, Joan Domingo, Roger Ramon, Joan Gil, Iker Múgica, Darío Alvaredo, Elena López i Irene Isasa.

Tots ells han estat entrenant aquests dies després de participar en la 57a edició del Gran Dia de la Vela, que va organitzar el Club Nàutic S’Arenal la setmana passada.

Els components de l’equip d’Optimist van ser Pepe Peñaranda, Sergi Muñoz, Roger Ramon, Darío Alvaredo, Cristina Guillén, Félix Ramos, Joan Fargas, Daniel Pérez, Joan Domingo, Miguel Garcia, Iker Múgica i Gisel Fontana.

Laura Williams, Mariana Guinart, Alejandro Ferrero i Ariadna Ferrer van formar part dels Ilca 4.

Les proves van començar dijous. Se’n van celebrar 3, igual que divendres. Dissabte es va celebrar la competició per equips, i el CNCB format per Fargas, Domingo, Garcia i Peñaranda, va guanyar contra Palma de Mallorca. Diumenge, última jornada, es van celebrar tres mànegues per a totes les classes, amb un vent de sud-oest amb intensitats entre 13 i 18 nusos.

Facebook Comments

Deixa un comentari