El Món de l’Ona II vencedora del Trofeu Social Trobades de Creuers de Juliol

L’embarcació patronejada per Ramon Cañellas ha estat la vencedora absoluta de les diferents regates que s’han celebrat durant el mes de juliol en les Trobades Socials de Creuers. Aquestes s’han fet cada diumenge amb una molt bona participació i es seguiran fent tots els diumenges d’agost. En elles s’han realitzat dos tipus de recorreguts, o bé travesses pel Golf de Sant Jordi amb una distància de 10 milles o bé un circuit de Sobrevent-sotavent.

El Club Nàutic Cambrils, a més, dóna la possibilitat de poder participar-hi navegant en creuer sense tenir embarcació pròpia i gaudir així de l’ambient i l’experiència. 

A través de l’Acadèmia Nàutica i de la Secció Esportiva del CNCB s’organitzen les jornades de la Borsa de Tripulants. S’ofereix l’opció de participar en l’entrenament dels dissabtes per un preu de 20€ o 10€ els adults membres de l’equip de regates. El funcionament és senzill. Per inscriure’s només cal trucar a l’oficina al telèfon 977360531 o escriure un correu electrònic a: esportiva@clubnauticcambrils.com. L’únic requisit és ser major de 16 anys i no és necessària cap titulació nàutica.

Les regates dels diumenges s’inicien amb la reunió de patrons davant el Barlovento a les 10h per després sortir a l’aigua. L’activitat té un cost de 20€ i l’assignació a les embarcacions anirà a criteri del responsable de la Secció Esportiva.

Obrint aquesta Borsa de Tripulants el Club Nàutic Cambrils ofereix la possibilitat que tothom que ho desitgi pugui navegar. Es manté així el compromís del Club d’obrir les activitats al màxim d’aficionats possible per fomentar la passió per la nàutica.

Facebook Comments

Deixa un comentari