Miguel Garcia i Joan Domingo sisens al Campeonato de España de Optimist por equipos

Els regatistes del Club Nàutic Cambrils, Miguel Garcia i Joan Domingo, formaven part de l’equip Catalunya B, que va quedar en la siena posició d’un total de 14 equips. Balears va ser la gran dominadora del Campionat, de fet, els equips A i B de les Balears es van enfrontar en la gran final, amb triomf del B per 3 victòries a 0.

Pels de Cambrils, que han tornat aquesta setmana de Vitòria, la competició ha estat un repte amb el qual sumar experiència,  gaudir i que els ha servit per seguir aprenent per futures competicions. Garcia i Domingo competien amb la selecció catalana d’Optimist, de la qual formen part per la seva regularitat aquesta temporada.

El Campeonato de España por Equipos de Autonomías 2021 d’Optimist, s’ha celebrat entre el 23 i 25 de juliol en aigües de l’embassament Ullibarri Gamboa. En total hi ha participat 56 regatistes de tot l’estat i es va disputar en format Round Robin, el que permetia a cada Federació Territorial presentar un màxim de dos equips formats per quatre regatistes cada un. En aquesta ocasió,  Balears, Canàries, Cantàbria, Catalunya, Comunitat Valenciana, Galícia i País Basc van prendre part de la competició.

Facebook Comments

Deixa un comentari