El nou Travel del CNCB entra en funcionament

Premsa Club Nàutic

, -, ¡, Destacats, Port

El nou Boatlift del CNCB està ja preparat per iniciar les operacions comercials. Després de gairebé dues setmanes de muntatge, múltiples proves de càrrega i formació del personal, la infraestructura està ja en servei i en les properes dues setmanes es treballarà per optimitzar tots els processos d’ús.

El Travel té una capacitat de càrrega màxima de 150 tones i incorpora la darrera tecnologia. Gràcies a la seva posada en marxa, el moviment d’embarcacions dins el Club Nàutic Cambrils serà molt més àgil i ràpid i s’oferirà un servei òptim a socis i usuaris.

A més, la seva posada en marxa coincideix amb l’inici de la temporada alta d’activitat al CNCB, que es posiciona ara com port destacat per l’acollida d’embarcacions de gran tonatge.

L’horari d’estiu del varador serà de dilluns a divendres de  8:30h a 13h i de 15h a 19h, mentre que els  dissabtes estarà obert de 9h a 14h. Per la pujada i baixada de motos d’aigua, així com de petites embarcacions, el servei estarà disponible de dilluns a diumenge de 9h a 13h i de 15h a 19h. Per a més informació sobre els serveis poden contactar amb les oficines del CNCB.

Facebook Comments

Deixa un comentari