El regatista del Club Nàutic Cambrils Joan Domingo es proclama subcampió del XV Trofeu Euromarina Optimist Torrevieja

El jove regatista del CNCB es situava al capdavant de la classificació a la penúltima jornada de la competició i després d’una ajustada lluita en una última regata, s’ha fet amb el segon lloc del campionat internacional. El també regatista cambrilenc, Iker Múgica, s’ha classificat entre els deu primers llocs de la general. Una desena de regatistes han format part de l’expedició del Club Nàutic Cambrils a Torrevieja i han gaudit d’una competició en la qual hi han participat 425 regatistes de tot el món.

Joan Domingo s’ha proclamat subcampió del XV Trofeu Euromarina Optimist celebrat a Torrevieja. El regatista del Club Nàutic Cambrils ha recollit el seu trofeu aquest diumenge 29 de gener després d’haver donat el millor durant quatre jornades de competició. Domingo ha estat també el primer espanyol classificat d’entre els participants al campionat, que ha reunit a 425 regatistes de tot el món. Destaca també la novena posició a la general del regatista del CNCB Iker Múgica, quart espanyol classificat. L’ucraïnès Sviatoslav Madonich ha aconseguit la primera posició del Trofeu, mentre que el bronze ha estat per al grec Emmanouil Anastasios Vomvylas.

La regularitat de Joan Domingo des de l’inici del campionat l’han portat a situar-se al capdavant en cadascuna de les jornades. Dissabte finalitzava líder de la general i, ja en la darrera sessió de competició, l’ucraïnès Madonich l’avançava en la classificació. Una jornada de diumenge espectacular i marcada per la meteorologia, amb vent al començament del dia i pluja que va acabar provocant una caiguda total del vent en finalitzar la segona prova. Després d’un xàfec curt però fort, el vent arribava als 14 nusos d’intensitat per tancar les sèries finals.

L’expedició del CNCB al XV Trofeu Euromarina Optimist Torrevieja ha estat formada per Yago Alegret, Darío Alvaredo, Joan Domingo, Miquel Garcia, Cristina Guillén, Àlex Martí, Marcel Martí, Iker Múgica, Pepe Peñaranda i Àlvar Vila. Els i les joves esportistes han estat acompanyats dels seus entrenadors Oriol Oliva i Leandre Garcia, que han destacat la bona feina i resultats de l’equip en una competició internacional i de gran magnitud.

Facebook Comments

Deixa un comentari