El Club Nàutic Cambrils es promociona al Boot Düsseldorf

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El CNCB torna a ser present al Saló Nàutic Boot Düsseldorf, la fira nàutica més gran del món. Després de dos anys d’inactivitat a causa de la pandèmia, el Boot Düsseldorf tornava a obrir portes dissabte passat 21 de gener. Aquest any celebra la seva 52a edició ocupant 17 pavellons amb més de 1.650 expositors de 60 països diferents fins al diumenge 29 de gener.

El Club Nàutic Cambrils participa amb el seu espai a l’estand de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics de Catalunya.

L’ACPET compta amb un estand organitzat conjuntament amb Ports de la Generalitat, on el visitant podrà consultar qualsevol informació relacionada amb els seus ports associats, descobrir la Vitamina Blava dels Ports de Catalunya i les diferents promocions de l’ACPET, així com també informació del territori on es troben.

El Boot Düsseldorf compta amb set pavellons dedicats a embarcacions de motor, dels quals dos són de grans iots. A més, per als amants de la vela, dos pavellons exclusius de vaixells de vela de creuer on són presents les marques més importants del món i dos més d’accessoris, castillatge, roba… A més, té un pavelló dedicat al surf, un altre al busseig, un altre sobre art relacionat amb el mar, i un espai per a canoes i caiacs. Finalment, en dos pavellons més es troben les empreses de xàrter i turisme nàutic més importants d’Europa.

Facebook Comments

Deixa un comentari