El regatista del Club Nàutic Cambrils Joan Domingo es proclama vencedor del Trofeo Rodolfo Tomás de Optimist a Jávea

El Club Nàutic Cambrils hi va participar amb una expedició de 14 regatistes. El poc vent va marcar la competició, emmarcada en la 49 Semana de Vela, que va comptar amb 300 regatistes entre les classes d’Optimist, 420, Windsurf i creuer.  

124 regatistes d’Optimist dels grups A i B disputaven el cap de setmana del 19 i 20 d’agost el Trofeo Rodolfo Tomás de Optimist de Jávea. Entre ells, 14 regatistes del Club Nàutic Cambrils: Manu Alegret ,Yago Alegret, Darío Alvaredo, Santi Bes, Joan Domingo, Damià Galcerà, Alberto Gimeno, Cristina Guillén, Marcel Martí, Alex Martí, Lucas Montiu, Iker Múgica, Adriana Penas i Carlota Saez.

Per a tots ells es tractava de la primera regata de la pretemporada. La competició va estar marcada pel poc vent. Tot i així, dissabte es van poder disputar tres proves i diumenge tres més.

En finalitzar, Joan Domingo celebrava la seva primera posició, sumant així un nou guardó aquest 2023.

Part dels regatistes de Cambrils es troben ja a Mallorca per participar a la 59a edició del Gran Día de la Vela – Bufete Frau del Club Nàutic S’Arenal. Les proves per a ells començaran el dijous 24 d’agost i acabaran el diumenge 27.

Facebook Comments

Deixa un comentari