Diferents tasts amenitzen l’estiu al CNCB

Les ostres acompanyades de vi i cava de l’establiment Beure’t, els vins de la bodega Clos Galena o els vins del Celler de Capçanes han protagonitzat alguns divendres de les darreres setmanes.

Si ja al juliol es celebrava un tast de Vermuts amb Vermuts Miró, el mes finalitzava amb les ostres gallegues de l’establiment Beure’t. Aquestes les maridaven amb un vi blanc i un cava ben diferents als habituals.

El divendres 4 d’agost va ser el torn de la Bodega Clos Galena. Una vetllada en la qual una trentena de socis van conèixer les característiques de dos vins blancs i tres negres.

El Club Nàutic Cambrils tancava la seva proposta de tastos d’aquest estiu amb els vins del  Celler de Capçanes, bodega fundada el 1933 i situada al sud del Priorat, el passat divendres 18 d’agost.

La trentena d’assistents van tastar cinc de les seves varietats, un blanc, tres negres i un vi dolç, que van fer les delícies dels paladars.

Els socis participants a cada tast acabaven la vetllada a la terrassa, gaudint d’un sopar servit pel restaurant del CNCB i del millor capvespre de Cambrils.

Podeu veure totes les fotos al nostres àlbums de Flickr.

Facebook Comments

Deixa un comentari