El Restaurant del CNCB enceta la temporada tardor-hivern

El Restaurant del CNCB fa un balanç positiu dels seus primers mesos de funcionament, que han coincidit amb la temporada d’estiu i la de més activitat al Club. Fidels a la seva filosofia d’utilitzar productes de proximitat i de temporada, ara tenen ja preparada la seva proposta per la tardor – hivern. Els responsables del Restaurant del CNCB, el grup cambrilenc Fremergy, han dissenyat una nova carta de temporada amb plats en els quals les fruites i verdures de l’època són les protagonistes. Una proposta gastronòmica en la qual el peix també hi té un paper destacat.

El Restaurant formarà part enguany de les tradicionals jornades gastronòmiques del calendari cambrilenc. Les properes seran les 8es Jornades de l’Oli de Cambrils del 29 d’octubre al 7 de novembre. El del CNCB, serà un dels 25 restaurants participants que oferirà en primícia pa amb oli nou de la Cooperativa Agrícola de Cambrils com aperitiu. Per altra banda, participaran també a les Jornades Gastronòmiques dels Fideus Rossos que es faran a la localitat del 5 al 21 de novembre. A més, no podem oblidar la festivitat de la Castanyada, a la que se suma la celebració cada cop més popular de Halloween. Durant aquest pont, el Restaurant obrirà portes tots els dies i oferirà menús especials.

Amb el canvi de temporada, una altra de les novetats és el canvi d’horari del servei. Després de la intensitat de l’estiu, sense cap dia de tancament, des d’aquest mes d’octubre el Restaurant tanca els diumenges al vespre, tot el dilluns i els dimarts al vespre. La resta de dies, la terrassa inferior comença el seu servei a les 11 del matí ininterrompudament fins a la nit. La sala del menjador serveix dinars i sopars; mentre que la terrassa superior té horari des de després dels dinars i els divendres i dissabtes fins la mitjanit.

Cal destacar que els socis i sòcies del CNCB comptaran amb avantatges al servei de Restaurant.

El Restaurant del CNCB segueix oferint la seva carta i diferents opcions de menú. Les reserves poden fer-se al telèfon 877018952. 

Facebook Comments

Deixa un comentari