Martina Graus, regatista del Club Nàutic Cambrils, és la nova Campiona femenina de Catalunya d’Optimist B

La seva companya d’equip, Anna Simó, s’ha proclamat Campiona femenina d’Optimist B Sub13, a més de quedar tercera femenina en la general. Graus ha estat, a més, Campiona femenina Sub11. El Campionat s’ha celebrat al Club Nàutic d’Arenys de Mar.

50 regatistes d’Optimist B de tot Catalunya es reunien aquest passat cap de setmana al Club Nàutic d’Arenys de Mar per participar al Campionat de Catalunya. La primera jornada, però, va ser en blanc, ja que el fort vent va impedir fer cap prova. Els regatistes tenien només diumenge per demostrar la seva vàlua. I així va ser. La meteorologia els va acompanyar i diumenge es van poder disputar tres proves.

Finalment Martina Graus, regatista del Club Nàutic Cambrils, es proclamava Campiona femenina de Catalunya d’Optimist B i Campiona femenina Sub11. A la general va ser quarta. La seva companya d’equip, Anna Simó, també pujava al pòdium, sent Campiona femenina d’Optimist B Sub13 i tercera femenina a la general. 

Al Campionat de Catalunya també hi han pres part els regatistes del CNCB Oliver Jabalera, Sofia Molero, Matteo Poveda i Stel·la Pregonas, acompanyats de les seves entrenadores Bea Muro i Ariadna Ferrer. Tots ells celebren els bons resultats, tant d’ahir diumenge com de tota la temporada, i que han seguit les directrius del responsable de la secció esportiva, Aleix Monmany. Ara els joves regatistes descansaran de les competicions fins al setembre. Tot i així seguiran amb els entrenaments durant l’estiu, per tal de preparar-se per una nova temporada. 

Facebook Comments

Deixa un comentari