Els equips de regates viuran la Nit de la Vela d’estiu el 22 de juliol

El Club Nàutic Cambrils celebrarà per primera vegada la Nit de la Vela també a l’estiu. Aquesta trobada es suma a l’habitual que té lloc al mes de novembre i en la qual els equips de regates commemoren la feina feta durant la temporada.

Enguany, s’ha preparat també una vetllada al juliol amb l’objectiu de poder reunir al màxim de participants i enfortir l’esperit de bona convivència que es respira entre tots els nostres regatistes, juntament amb els seus entrenadors i familiars. El grup es reunirà al Barlovento per compartir una vetllada junts i reconèixer el treball i esforç de tota la flota esportiva del Club, que en els darrers mesos ha demostrat la seva bona forma aconseguint grans resultats a les competicions en les quals ha participat.

La trobada tindrà lloc el pròxim divendres 22 de juliol a partir de les 21h i es convertirà en una excel·lent ocasió per reviure els èxits de la primera meitat de l’any d’una manera diferent, a l’aire lliure i amb l’encant de les nits d’estiu que ens ofereixen les instal·lacions del CNCB.

Facebook Comments

Deixa un comentari