Els nostres regatistes disputen vàries competicions aquest cap de setmana

Ricard Castellví està en plena competició aquests dies, disputant l’Europeu Sub 21 d’Ilca 7 a Tivat (Montenegro). Concretament al Yacht Club Delfin, on des d’avui mateix comencen les primeres proves, que s’allargaran fins dimecres 16 de juny.

El regatista del Club Nàutic Cambrils competeix amb 83 nois més de 24 nacionalitats diferents. El cambrilenc es mesurarà contra els rivals amb més nivell de la seva categoria.

Pel que fa a l’equip d’Optimist, els grups 1 i 2 prendran part en el Campionat de Catalunya per equips de G1 i G2 al Club Nàutic El Balís, que es celebra demà dissabte i diumenge. Concretament hi competiran en G1 Joan Fargas, Joan Domingo, Miguel Garcia, Ariadna Ferrer i Iker Múgica, i en G2 Laura Williams, Gisel Fontana, Cristina Guillén, Roger Ramon i Sergi Muñoz.

A Hospitalet de l’Infant també hi anirà part de l’equip d’Optimist. En aquest cas dels grups 2 i 3 per a participar en la regata Terres del Mestral N3 que es celebra allí. Seran Irene Isasa, Martina Garcia, Elena López, Nil Herrera, Darío Alvaredo, Joris Rubio, Aleix i Paula Comino.

Finalment els regatistes del CNCB d’Ilca 4 Santi Alberto, Ricardo De March i Oriol Ramon estaran entrenant amb la selecció catalana al BISC de Barcelona tot el cap de setmana. Seran dues jornades preparatòries per a la Copa de España d’Ilca 4 que es celebra al RCN de Gran Canarias dels 24 al 27 de juny.

Facebook Comments

Deixa un comentari