Els regatistes del Club Nàutic Cambrils triomfen al Trofeu Costa Daurada d’Optimist i Ilca

Els regatistes del Club Nàutic Cambrils han fet pòdium en totes les classes del Trofeu Costa Daurada celebrat a Cambrils. La competició tenia lloc el passat cap de setmana i va estar marcada pel fort vent, que va posar a prova la vàlua dels 36 participants, fent de la regata una excel·lent experiència per a tots ells.

Després de set proves, tres la primera jornada i dues la segona, es celebrava l’entrega de premis.

En Ilca 6 Ricard Castellví, del CNCB, s’enduia el primer premi. Max Urquizu, del Club Nàutic Vilassar de Mar quedava segon i Miguel Cairo, del Club Nàutic Salou, tercer.

En la categoria d’Ilca 4, pòdium sencer per al Club Nàutic Cambrils amb Albert Conchillo com a guanyador, seguit de Marianna Guinart i d’Alex Schappiro.

Pel que fa als Optimists, en Grup 1 el pòdium era per Luma Altube del Club Náutico de Vitoria, Pepe Peñaranda, del Club Marítim Altafulla i Gisel Fontana, del Club Nàutic Cambrils.

En G2, el primer lloc del pòdium va ser per Joris Rubio, del CNCB, seguit d’Álvaro Cabero de Coma-ruga i Elena López de Cambrils.

Finalment, en Grup 3 la guanyadora va ser Martina Garcia, del Club Nàutic Cambrils, seguida de la també regatista de Cambrils Maria Vilanova.

Per als Optimists, aquest Trofeu està inclòs dins el Circuit Costa Daurada, que es celebra entre quatre clubs catalans. La primera cita va ser al CNCB. I aquest proper cap de setmana serà a Coma-ruga. La tercera regata es celebrarà el 7 d’agost al Club Nàutic Salou. El Circuit acabarà el 14 d’agost a Vilanova i la Geltrú.

El Circuit Costa Daurada s’organitza amb la col·laboració d’ACCIO i serà nivell 3 de la Federació Catalana de Vela. La competició es celebra amb al propòsit de promocionar i incentivar els regatistes d’Optimist, aprofitant l’aturada de competicions durant l’estiu.

Facebook Comments

Deixa un comentari