Els regatistes del CNCB Joan Fargas, Laura Williams i Món Cañellas s’enduen la victòria al Trofeu Port Masnou

Joan Fargas ha estat el guanyador en ILCA4 sub16 i sub18 i ha estat primer a la general, mentre que Laura Williams ha estat la primera classificada en la categoria femenina. Món Cañellas ha estat el guanyador en ILCA6. La competició celebrada els dies 8 i 9 d’octubre al Club Nàutic Masnou, ha comptat amb una setantena de regatistes de tot Catalunya.

Els esportistes del Club Nàutic Cambrils ha signat un gran paper al Trofeu Port Masnou N2 Classe ILCA4 – ILCA6 celebrat aquest cap de setmana. En ILCA4, la victòria ha estat per al regatista del CNCB Joan Fargas, que s’ha situat primer a la general i al capdavant en les categories sub16 i sub18. En ILCA4, la regatista Laura Williams s’ha situat vuitena a la general i ha estat la primera classificada en la categoria femenina.

El podi d’ILCA4 el completaven Sergio Roldán del Club Nàutic Masnou i Ot Puig, del Club Nàutic Vilanova.

Per altra banda, el regatista cambrilenc Món Cañellas, s’ha fet amb la victòria en ILCA6. L’acompanyaven al podi Max Urquizu, del Club Nàutic Vilassar de Mar, i Miquel  Cairo del Club Nàutic Salou.

La competició celebrada els dies 8 i 9 d’octubre al Club Nàutic Masnou, ha comptat amb una la participació d’una setantena de regatistes de tot Catalunya; 46 en ILCA4 i 29 en ILCA6.

El Club Nàutic Cambrils ha estat representat a la competició pels regatistes Joan Fargas, Ariadna Ferrer, Alejandro Ferrero, Andrea Dessard, Joan Gil, Gonzalo Alberto i Laura Williams en ILCA4; mentre que Món Cañellas competia en ILCA6.

Facebook Comments

Deixa un comentari