Una quinzena d’embarcacions participen a la cita cambrilenca del 10è Interclubs Costa Daurada

L’embarcació El Marqués, del CN Salou, ha estat la guanyadora de la segona cita del Concurs de Pesca Interclubs celebrada aquest cap de setmana a Cambrils. La competició, que enguany arriba a la seva desena edició, està organitzada de manera conjunta pels Clubs Nàutics de Cambrils, Salou i Tarragona. La darrera jornada està prevista a Salou el 22 d’octubre.

Un total de catorze embarcacions han participat a la segona cita del Concurs Curricà Coster 10è Interclubs Costa Daurada celebrada al Club Nàutic Cambrils aquest dissabte 8 d’octubre. L’embarcació ‘El marqués’, d’Attilio Cozzarin del CN Salou, s’ha endut la victòria de la segona jornada de la competició de pesca amb 6,2 kg en captures i el trofeu a la peça més gran amb 1,9Kg. Las segona posició ha estat per l’embarcació ‘Nil’, de Simón Rodríguez del CN Tarragona, amb 3,4kg. En tercer lloc es situava l’embarcació ‘Isabela’, de Jonathan Martínez del CN Hospitalet, amb 3,1kg.

Entre totes les embarcacions participants s’han superat la vintena de quilos de captures. Els vaixells sortien a dos quarts de nou del matí i tornaven a port passada la una del migdia. El pesatge va celebrar a quarts de dues, a mesura que anaven arribant les embarcacions i, tot seguit, els participants celebraven un dinar conjunt al restaurant del CNCB durant el qual es feia l’entrega de premis.

El Curricà Coster 10è Interclubs Costa Daurada està organitzat de manera conjunta entre els Clubs Nàutics de Cambrils, Salou i Tarragona. La primera cita es va celebrar a Tarragona el dissabte 1 d’octubre. El guanyador del concurs a Tarragona va ser l’embarcació Hobby, de Jordi Luque, del Reial Club Nàutic de Tarragona.

La propera cita, en la qual es decidirà el guanyador o guanyadora de la 10a Copa Interclubs, tindrà lloc a Salou el pròxim 22 d’octubre.

Facebook Comments

Deixa un comentari