Els regatistes d’Optimist del CNCB tanquen 2021 competint a Gran Canaria

Els regatistes del Club Nàutic Cambrils Joan Domingo, Joan Fargas, Miguel Garcia e Iker Múgica han participat al Trofeo Aecio celebrat a Gran Canària entre el 26 i el 29 de desembre. El poc vent a la zona els ha permès navegar només durant la darrera jornada del campionat. Tot i això, els regatistes tornen satisfets perquè malgrat les difícils condicions, han sabut gestionar la situació i han fet un pas més en la preparació per al pròxim campionat d’Espanya.

Els regatistes del CNCB han aconseguit situar-se en molt bones posicions a la classificació general aconseguint Miguel Garcia la 19a, Iker Múgica la 28a i 8ena sub13, Joan Fargas ha estat 31è i Joan Domingo 33è. Entre els vuit regatistes que han participat al Trofeo Aecio amb la selecció catalana, els representants cambrilencs han assolit segona, tercera,  quarta i cinquena posició. 

Al Real Club Náutico de Gran Canaria s’hi han reunit 130 regatistes i hi han onejat les banderes de les Illes Caiman, Singapur, Dinamarca, Estònia, França, Gran Bretanya, Itàlia, Noruega, Suècia, Tailàndia, Turquia, Alemanya, Emirats Àrabs i Espanya. La representació  espanyola ha comptat  amb esportistes de Catalunya, Balears, Múrcia, País Basc, Galícia i Canàries.

Facebook Comments

Deixa un comentari