L’Acadèmia Nàutica del CNCB ofereix un curs intensiu de PER i PNB per la convocatòria d’examen de gener a l’Ametlla de Mar

Per primer vegada hi haurà una convocatòria d’examen el mes de gener de PER i PNB i serà a l’Ametlla de Mar. Habitualment els exàmens de Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya començaven a Barcelona el mes de febrer. Amb aquesta nova data i ubicació, hi haurà dues convocatòries d’examen a la província de Tarragona aquest proper 2022.

Per aquest motiu l’Acadèmia Nàutica del Club Nàutic Cambrils ofereix un curs intensiu online amb classes teòriques preparatòries que començarà el dia 10 de gener. Les classes intensives de PER i el PNB es faran entre setmana i també en cap de setmana per facilitar al màxim l’assistència als alumnes i la seva preparació per l’examen.

Habitualment, els exàmens de Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya començaven a Barcelona al mes de febrer. Ara, però, amb aquesta nova convocatòria a l’Ametlla de Mar al mes de gener es facilita als alumnes de la zona que puguin realitzar l’examen sense haver de desplaçar-se a Barcelona.

Poden trobar tota la informació sobre els diferents cursos de l’Acadèmia Nàutica del CNCB al nostre web, o bé posant-se en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic academia@clubnauticcambrils.com

També els atendrem a l’Oficina del Club a través del telèfon 977360531.

Facebook Comments

Deixa un comentari