Els regatistes d’Optimist participen al 14è Trofeo Euromarina Optimist Torrevieja

Fins a onze regatistes de l’equip d’Optimist del Club Nàutic Cambrils van participar del 27 al 31 de gener a la 14a edició del Trofeo Euromarina Optimist Torrevieja (Alacant). La competició es va tornar a celebrar després de la cancel·lació de l’edició de 2021 per la situació sanitària. 

Enguany els regatistes esperaven amb ganes aquesta cita a Torrevieja, que va reunir a 400 inscrits de 27 països diferents. Els i les esportistes van disputar proves entre dijous i diumenge, tot i que la darrera jornada del campionat la falta de vent només va permetre dur a terme una prova per al grup or. En aquesta, els representants del CNCB van ser Joan Domingo i Joan Fargas.

Per part del CNCB van viatjar fins a Alicante Darío Alvaredo, Joan Domingo, Joan Fargas, Gisel Fontana, Miguel Garcia, Cristina Guillén, Iker Múgica, Sergi Muñoz, Pepe Peñaranda, Daniel Pérez, i Roger Ramon. Cal destacar la 22a posició de Joan Domingo a la classificació general.  

Ara els regatistes del Club Nàutic Cambrils tenen la seva propera cita al Club Nàutic Garraf, els dies 12 i 13 de novembre, on es celebrarà el Trofeu Comodor, que serà N2.

Facebook Comments

Deixa un comentari