La Junta Directiva del CNCB manté el seu compromís de treball pel Club

El vot de censura presentat contra la totalitat de l’actual Junta Directiva del CNCB per part d’un grup de socis i sòcies del Club no va aconseguir els suports necessaris per prosperar en l’Assemblea General Extraordinària celebrada el passat 26 de juny. Els socis i sòcies del Club Nàutic Cambrils van tenir l’oportunitat d’escoltar els arguments i projecte de l’equip de gestió, així com dels promotors del vot de censura. Tal com marquen els Estatuts de l’entitat, la moció requeria dos terços dels vots per prosperar i no va obtenir els suports necessaris.

La Junta Directiva agraeix la participació dels socis i destaca que seguirà treballant amb entusiasme renovat pel CNCB. En aquest sentit, la Junta manté la seva posició de diàleg i mà estesa per treballar de manera conjunta amb tota la massa social del Club per avançar en els projectes en curs i enfortir l’entitat.

L’Assemblea General Extraordinària del CNCB, que es va celebrar a Fira Reus per tal de poder complir amb les mesures sanitàries per garantir la seguretat dels assistents, va tenir una baixa participació per part dels socis. Aquesta ha estat la primera Assemblea presencial que el Club porta a terme des de l’esclat de la pandèmia, ja que la situació havia obligat fins ara a celebrar-les de manera telemàtica en dues ocasions.

Facebook Comments

Deixa un comentari