En marxa les inscripcions per la Regata Cambrils a Bon Port del 18 i 19 de setembre

En just una setmana, el Club Nàutic Cambrils acollirà aquesta tradicional competició de vela lleugera, una cita que el Club prepara amb especial il·lusió. La Cambrils a Bon Port arriba ja a la seva 15a edició i enguany la regata serà la segona prova puntuable N2 per al Circuit Català per a les classes Ilca 4, Ilca 6 i 420. Per als Optimist serà N3.

Hi haurà dos camps de regata, un per Ilca i 420 i l’altre per als Optimist. Les proves s’iniciaran dissabte al matí, al finalitzar es servirà un àpat per als participants, entrenadors i l’organització.  Durant la jornada de diumenge es faran més proves i la competició finalitzarà amb l’entrega de premis a mitja tarda davant el Barlovento. Per part del CNCB hi participaran tots els regatistes del Club, entre ells Ricard Castellví, Món Cañellas i Santi Alberto.

Les inscripcions estaran obertes a la pàgina web del Club Nàutic Cambrils fins al dia 17 de setembre. Poden accedir-hi a través d’aquest enllaç directe.

Tot l’equip del CNCB està treballant per seguir la normativa vigent i vetllar pel compliment les regulacions de seguretat necessària perquè la cita esportiva es pugui fer amb la màxima seguretat pels participants i assistents. En l’edició de 2020, fins a 130 regatistes van participar a la Cambrils a Bon Port. Poden recuperar imatges de l’esdeveniment al nostre àlbum de FLICKR.

Facebook Comments

Deixa un comentari