Entra en funcionament el nou sistema de telegestió de torretes Tallyweb

Els socis i usuaris del Club Nàutic Cambrils ja poden utilitzar el sistema de telegestió de les torretes Tallyweb, inclós en els  amarradors de 12, 15, 18, 20 i 25 metres d’eslora. Aquest permet que tant els consums com l’activació i desactivació de les preses es puguin fer a través d’internet. Cada usuari té un compte personal de Tallyweb on hi queden registrats tots els seus consums i totes les activacions i desactivacions que ha practicat.

Aquest sistema comporta un canvi del plantejament del control de consums. Fins ara, cada comptador estava assignat a un usuari concret i el consum que es generava en aquest comptador és el que es facturava a l’usuari. El nou sistema registra només els consums que ha fet l’usuari.

A cada usuari se li assigna un codi per poder activar i desactivar les preses de les torretes. Els usuaris són lliures de poder activar qualsevol torreta del port i el sistema s’encarrega de comptabilitzar tot el consum que ha generat cada usuari, independentment de quina torreta hagi utilitzat.

L’activació de l’aigua o l’electricitat es pot fer de dos maneres: introduint un codi pin al teclat que hi ha a la torreta, o directament a la web https://www.tallyweb.dk/cambrils/home, accedint al compte personal de l’usuari.

 

Facebook Comments

Deixa un comentari