Entrada d’any marcada pel vent

L’any començarà divendres amb previsió de pluges durant el matí que s’aniran rebaixant durant la tarda, encara que es mantindrà el cel ennuvolat la resta del dia. Les temperatures màximes i mínimes es reduiran generant un clima més fred, seguint la tendència dels darrers dies.

Bufarà vent de component nord-oest durant el matí que derivarà a sud-oest durant la tarda. Durant el divendres el vent arribarà als 12 nusos a última hora de la tarda i durant el dia es mantindrà sobre els 5, amb ratxes de fins a 8 i 9 nusos durant el dia que arribaran als 21 al vespre.

Dissabte es presenta com nuvolat tot el dia, amb moments de boira fins al migdia. La temperatura continuarà baixant durant el segon dia de l’any.

El vent bufarà amb força durant el dissabte arribant als 9 nusos durant tot el dia, amb ratxes màximes de 17 a primera hora del matí i de 15 nusos la resta del dia. El vent serà de component nord-oest tot el dissabte.

Les clarianes i el cel assolellat protagonitzaran la vetllada del diumenge. Les temperatures segueixen a la baixa i s’esperen mínimes de 3º i màximes de 9º.

Bufarà vent de component nord-oest tot el dia que serà més calmat que els dies anteriors, amb màximes de 7 nusos durant el matí i ratxes de fins a 10.

Facebook Comments

Deixa un comentari