PERFIL DE: Jesús Gascón “Em sento còmode amb els vents mitjos”

Iniciem una nova secció al magazine. La dels perfils de les persones que formen part del Club. Aquest divendres comencem amb Jesús Gascón, regatista de l’equip de Làser 4.7.

PERFIL:

Estudiant de 1r de BAT i regatista del Club Nàutic Cambrils. Va començar la seva experiència amb el món de la vela amb Optimist amb 9 anys. Ara, amb 16 segueix entrenant setmana a setmana amb l’Alberto Guillén i l’Héctor Calvo mentre ho combina amb la formació a l’escola de Constantí on estudia.

Assegura que el que més li agrada de tot el que viu a l’aigua és estar amb els amics i l’experiència de conèixer gent setmana a setmana en els diferents campionats catalans als que participa. Li agrada ajudar, aprendre i obtenir els millors resultats possibles. De mirada fixa i veu present, recorda les experiències a Houston -a l’estiu del 2017- i a Múrcia -a l’octubre del 2018- com les més especials.

En els propers mesos obtindrà el títol tècnic de  monitor de Vela amb l’objectiu de formar part del grup d’entrenadors del Club i començar a treballar amb els més petits que s’incorporen al món de la vela. Amb tot però, no amaga el seu interès pel món de la física i de les ciències.

Noble, amb un gran feeling amb la resta de persones que l’envolten i ganes d’aprendre i entrenar més, segueix l’activitat dels regatistes Pavlo Kontides, Món Cañellas y Marcelo Cairo, amb els que manté  bona relació i assegura que “són tot un referent”.

Així és Jesús Gascón. Podeu seguir tota la seva activitat dins del món de la vela a través nostre i a les seves xarxes socials.

Facebook Comments

Deixa un comentari