ENTREVISTA: Òscar Ferrer, nou gerent del CNCB

Òscar Ferrer s’ha incorporat aquesta setmana com a gerent del Club Nàutic Cambrils. Entra a l’entitat amb molta il·lusió i ganes d’ajudar a fer créixer el Club. L’hem entrevistat per conèixer-lo millor:

Ens podries explicar què et va motivar per incorporar-te al Club Nàutic Cambrils?

Venir a treballar a un club nàutic d’aquesta entitat, en una ubicació privilegiada com Cambrils crec que atrau per sí mateix. Per mi és un repte professional ja que podré incorporar els coneixements adquirits en les diferents empreses en les quals he treballat.

 

Tens experiència amb la gestió empresarial? Parla’ns una mica del teu perfil professional.

Tinc formació tècnica en l’àmbit de la construcció i he fet Postgraus i Màsters en gestió d’empreses. He treballat al món immobiliari com a Director Tècnic d’una promotora i en empreses d’oci, a Portaventura per exemple, on vaig tenir diferents responsabilitats en departaments tan variats com el d’Espectacles, Operacions i Manteniment i Obra Civil.  En tots els casos, l’atenció i la satisfacció del client han estat l’objectiu principal.

 

Amb tu comença una nova etapa al Club. Quins creus que són els grans reptes de l’entitat?

Més que una nova etapa, comença una etapa diferent, on de ben segur que canviaran algunes coses de la gestió del dia a dia perquè cada professional té el seu estil, però aprofitant la gran feina que va fer l’anterior gerent, la Jordina.

Com a reptes, l’entitat ara mateix té com a prioritat la millora dels serveis del varador, les obres dels edificis per donar serveis als socis, la consolidació del port de Cambrils com a destí atractiu dins el món de la nàutica així com el de ser un referent en l’àmbit de la formació de nous esportistes de la vela. Però l’objectiu principal ha de ser el de donar el millor servei als socis i als usuaris del Club perquè gaudeixin de la seva estada.

 

Com interpretes el futur del sector dels esports nàutics i dels ports esportius?

Fins al gener del 2020 les previsions del sector eren molt favorables pels propers anys. Malauradament aquesta tendència s’ha aturat amb el COVID i haurem d’esperar a veure com evoluciona. Jo soc optimista i crec que l’evolució del sector nàutic serà bona i d’això els clubs nàutics en sortirem beneficiats.

 

Facebook Comments

Deixa un comentari