Es reprenen les sessions de ioga els dissabtes d’estiu al CNCB

A partir d’aquest dissabte 17 de juliol es reprenen les sessions de ioga al Club Nàutic Cambrils. Després de l’èxit de l’activitat durant la passada temporada d’estiu i escoltant les peticions que molts socis i sòcies i usuaris ens han fet arribar, el ioga tornarà a ser un dels protagonistes del calendari d’activitats.

Es tracta de Hatha Vinyasa Ioga, que combina la respiració conscient, la fluïdesa i la quietud, la ment enfocada, l’alineació física i energètica. Les classes es faran tots els dissabtes de 8 a 9 del matí a l’espai habilitat just davant del Barlovento. És un dels punts del Club amb vistes privilegiades de Cambrils i ens permetrà gaudir dels beneficis de la pràctica del ioga al costat del mar.

Per participar a les classes, només caldrà dur roba còmoda, una estora, tovallola i aigua. No cal tenir coneixements previs i les classes estan obertes a tothom. El preu especial per a socis és de 6€ per sessió, mentre que per a la resta serà de 8€. El pagament es farà directament a la professora en efectiu.

Per tal de tenir un control de l’aforament i poder preparar correctament l’espai per la pràctica, caldrà fer una inscripció prèvia al correu electrònic e.pereira@clubnauticcambrils.com, o bé al telèfon 977360531.

Facebook Comments

Deixa un comentari