Èxit absolut de la Golden Coast Regatta, la primera competició internacional de la Costa Daurada

Els regatistes del Club Nàutic Cambrils Iker Múgica i Cristina Guillén han pujat al pòdium de la Golden Coast Regatta. La competició organitzada pel CNCB ha reunit un centenar de regatistes d’Optimist de tot Espanya, Portugal, Lituania, Turquia i Venezuela; que han competit al llarg del cap de setmana en aigües de Cambrils. El Club Nàutic Arenal de Mallorca ha estat el millor club del a regata.


El Club Nàutic Cambrils ha celebrat aquest cap de setmana la primera regata de vela internacional de la Costa Daurada i la segona de Catalunya amb un gran èxit de participació. Un centenar de regatistes d’entre 7 i 15 anys, amb experiència en competicions europees i mundials, han format part de la competició que ha acollit a esportistes de categories femenina i masculina sub11, sub 13 i sub 16. El Club Nàutic Cambrils ha comptat amb una representació de 27 regatistes a la Regata i dos d’ells pujaven al pòdium. Iker Múgica quedava segon en sub16 masculí i Cristina Guillén va ser primera en sub13 femení. A més, la Copa Golden Coast Regatta per al millor club de la regata va anar a parar al Club Nàutic Arenal de Mallorca.

Al llarg dels tres dies de competició s’ha viscut una regata molt lluitada a causa del poc vent que ha marcat el ritme, tot i que ha estat suficient per celebrar sis de les nou proves programades. Divendres al matí, el vent inestable va dificultar la navegació però, finalment, va permetre fer una prova. Durant la jornada de dissabte es van realitzar quatre proves més, amb un vent que va anar de menys a més. Finalment, diumenge el vent es va fer esperar però els regatistes estaven preparats per una última jornada de la qual esperaven gaudir al màxim. A partir de la una es van realitzar dues proves i prop de les quatre de la tarda els participants començaven a arribar a terra. Allà, amb una carpa plena de gom a gom; regatistes, entrenadors i famílies van viure l’entrega de trofeus i van poder celebrar els èxits dels premiats. L’acte de lliurament va acabar amb el sorteig d’un Optimist gentilesa de KDK Boats i amb els regatistes acomiadant-se fins la propera edició.

La Cambrils Golden Coast Regatta ha suposat un repte important pel CNCB, que en fa una valoració molt positiva. Des del Club es vol agrair especialment l’esforç de l’equip de la secció esportiva per dur a terme aquesta competició que situa al CNCB al calendari internacional. De fet ja es comença a treballar per fer realitat la segona edició l’any 2023, en la qual s’espera un creixement important de participants i països. 

Cal destacar també el suport de l’Ajuntament de Cambrils i patrocinadors de l’esdeveniment com Car Solutions International, Barlovento, Marina Ropes, Hotel Port Eugeni, Bon Area, Naaix, Pizzeria Artesanal Chillout Lounge, Pizza Taura, JJLLaves, Semac Yacht Services, Forn Joan Domingo y Digital Print.

L’entrega de trofeus va comptar amb la presència de Carmina Blay, delegada territorial d’esports de la Generalitat; Oliver Klein, alcalde de Cambrils; Yolanda Burgos, regidora de Turisme de l’Ajuntament de Cambrils; Xavier Torres, president de la Federació Catalana de Vela; Ramon Vallverdú, president del Club Nàutic Cambrils; Susana Cebamanos, capitana de flota d’Optimist; Núria Ruiz, capitana de flota d’Ilca i Darío Alvaredo, responsable de Car Solutions International, el principal patrocinador de la regata.

Podeu veure totes les fotos al nostre àlbum de Flickr.

Llistat dels premiats:

Sub 11 masculí:

1r Deniz Arpat del Fenerbahe Dogus Sailing

2n Tomeu Jaume del CN Arenal

3r Martín Megía del RCN Tarragona

Sub11 femení:

1a Marta Stucchi del CN Vilanova

2a Emma Martí del CN Vilanova

3a Cristina Ruiz del CN Hospitalet-Vandellòs

Sub13 masculí:

1r Stijn Oosterhaven del CN Arenal

2n Francesc Jaume del CN Arenal

3r Paco Riveras

Sub13 femení:

1a Cristina Guillén del Club Nàutic Cambrils

2a Ada Kalemdaroglu del Fenerbahe Dogus Sailing

3a Agnès Hadzi del CN El Balís

Sub16 masculí:

1r Hugo Rodríguez

2n Iker Múgica del Club Nàutic Cambrils

3r Lucas Montoya del CN Arenal

Sub16 femení:

1a Amalia Coll del CN Arenal

2a Neus Fernández del CN Arenal

3a Martina Gomila del CN Arenal

Facebook Comments

Deixa un comentari