Ricard Castellví es fa amb el 6è lloc al Campionat del Món Sub21 d’Ilca 7

El regatista del Club Nàutic Cambrils ha aconseguit aquesta excel·lent posició després de set proves disputades a Vilamoura, Portugal. El Campionat del Món sub21, que guanyava l’alemany Ole Schweckendie, ha reunit 158 ​​regatistes de tot el món.

Ricard Castellví s’ha superat a cadascuna de les jornades disputades del Campionat del Món sub21 d’Ilca 7, que donava el tret de sortida el diumenge 21 d’agost. Destaca la regularitat del regatista de Cambrils a totes les proves, en la majoria de les quals s’ha situat entre els deu primers classificats. A la primera jornada de competició va finalitzar 13è. Dimecres i dijous van ser jornades sense proves per la manca de vent. De fet, el campionat s’ha caracteritzat pel poc vent, que ha dificultat la competició als 158 participants. Divendres Castellví pujava una posició, mentre que dissabte escalava a la sisena. Diumenge, per falta de vent de nou, no es van realitzar proves, acabant així al sisè lloc del Campionat del Món sub21 d’Ilca 7.

Les tres primeres posicions han estat ocupades per l’alemany Ole Schweckendie, seguit de José Mendes de Portugal i el també alemany Julian Hoffman. Castellví ha estat el primer espanyol classificat.

El cambrilenc ho celebrava molt satisfet, sabent a més que ha estat el seu darrer campionat juvenil. Amb aquest nou èxit, s’acaba la temporada i Castellví s’agafa un descans d’un mes. El regatista del CNCB reprendrà els entrenaments amb la Federació Española de Vela el 28 de setembre a Santander, preparant-se així per al proper repte: l’Europeu Absolut a França del mes de novembre.