Èxit de participació en l’assemblea extraordinària

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El passat 11 de novembre el Club Nàutic Cambrils va celebrar una assemblea extraordinària per debatre sobre les obres de remodelació i el futur del Club. A l’acte que es va celebrar a l’Hotel Tryp Port Cambrils hi van participar 103 socis.

Des de la Junta Directiva i en nom del seu president, Ramon Vallverdú, es valora molt positivament, l’èxit de participació amb la que va comptar l’assemblea, “sinònim de que el dia a dia del nostre club està més viu que mai i que tots els que en formem part ens en sentim partíceps i volem ser coneixedors de primera ma del seu devenir”, assegura Vallverdú.
El Club es troba actualment en un moment molt rellevant amb reptes de gran envergadura que encara i assumeix com un desafiament molt motivador. Per aquest motiu, durant la celebració de l’assemblea es va posar molt d’èmfasis en el compromís del Club “en treballar incansablement, de forma lleial amb el Club i amb la transparència i la participació del soci com un dels nostres pilars”, explica Vallverdú.

Tenint en compte la dimensió que suposa el nou projecte de remodelació del Club, tan a nivell d’infraestructura com a nivell de model de Club, en la trobada es va voler traslladar als socis i sòcies la convicció per part de la Junta Directiva de que la remodelació, la seva licitació i construcció, tant com al definició de model de gestió caminen en la direcció correcta amb l’objectiu a l’horitzó d’assolir un model de gestió excel•lent, la implementació d’una visió més economicista en el desenvolupament de les activitats i que aquesta estigui més orientada al soci.

Com no pot ser d’una altra manera per al Club és molt important l’opinió i les inquietuds del soci. Per aquest motiu a la celebració de l’assemblea es va prestar molta atenció a les seves opinions i inquietuds i la Junta va prendre nota de totes elles.
La Junta Directiva va emplaçar als socis i participants en fer-los confiança. Segons Vallverdú “estem convençuts que anem pel bon camí i que aquest el podem fer conjuntament per tal d’assolir els nostres objectius que no són altres que el de fer un Club que sigui un referent per als nostres socis però també dins del panorama nàutic català”.

Facebook Comments

Deixa un comentari