Assemblea extraordinària per debatre sobre el projecte d’obres de remodelació

Premsa Club Nàutic

, ¡, Social

El passat 29 de setembre la comissió d’obres de remodelació de les instal·lacions del Club Nàutic Cambrils es va reunir per tal de celebrar una sessió d’avaluació de totes les qüestions relacionades amb la posada en marxa d’un dels projectes més ambiciosos del nostre Club.

A la trobada hi van assistir un total de 9 socis, el cos tècnic i 4 membres de la Junta Directiva. Durant l’encontre es van tractar els criteris bàsics amb els que treballa la Junta entorn la planificació i execució de les obres. Destacar també que els temes tractats a la reunió seran traslladats a l’assemblea del proper 11 de novembre a la que l’hem convocat.

Un dels pilars de la reunió va ser el de donar a conèixer que un dels criteris bàsics del Club és el de donar compliment al contracte amb Ports de la Generalitat, sense sobrepassar la inversió autoritzada per l’assemblea de socis amb un màxim de 600€/m2 d’aigua.

Per  altra banda es va donar a conèixer el model de  gestió de les obres. Aquestes s’han dividit en tres fases: obra marítima, que inclou la làmina d’aigua i el varador, el passeig i l’edificació. En aquest últim punt s’hi inclou l’edifici social i l’escola de vela. Les obres s’adjudicaran mitjançant la convocatòria de tres concursos supervisats tècnicament pel Col·legi d’Enginyers i Camins, Canals i Ports.

Durant la trobada es va detallar també als assistents la distribució de la làmina d’aigua i el varador.

A partir de les conclusions de la comissió s’avançarà per tal de consensuar el projecte amb Ports de la Generalitat i l’Ajuntament de Cambrils.

Per posar en coneixement del soci totes aquestes qüestions, el proper  dissabte 11 de novembre a partir de les 16.30 hores es celebrarà a l’hotel Tryp Port Cambrils. A la trobada es donarà a conèixer de primera mà tots els detalls del projecte i els plans d’execució del mateix.

Tenint en compte l’envergadura del projecte, i com no pot ser d’una altra manera, l’opinió del soci és bàsica i per això des de la Junta Directiva s’espera que la participació sigui tot un èxit.

Tota la informació relativa a l’assemblea es pot trobar a l’espai del soci http://www.clubnauticcambrils.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=43&Itemid=263&lang=ca

 

Facebook Comments

Deixa un comentari