Gaudeix de la VitaminaBlava als Ports de Catalunya

La millor recepta per gaudir del mar, la natura i tota l’oferta dels Ports Esportius en l’entorn de la Costa Catalana és VitaminaBlava. Amb aquesta campanya, l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics, l’ACPET reivindica els Ports de Catalunya com espais amb garantia de seguretat sanitària. Els Clubs i Ports de Catalunya són amplis espais a l’aire lliure on gaudir d’una variada oferta d’activitats nàutiques, esportives, gastronòmiques i d’oci per a tota la família.

Els Ports catalans han adaptat les seves instal·lacions, mitjançant l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics, per poder oferir un protocol de seguretat i higiene que garanteixin el benestar de tots els usuaris. Sumant-hi l’efecte del mar i la natura a aquesta seguretat, els ports esportius es transformen en VitaminaBlava.

Què és VitaminaBlava i per a què s’utilitza? VitaminaBlava és l’energia necessària per gaudir amb seguretat del teu temps lliure, concentrada als Ports de Catalunya, espais a l’aire lliure en els quals trobareu un gran ventall d’activitats per a tots els públics. Cada càpsula conté: mar, natura, espai, protecció, higiene, nàutica, esport, activitats, oci, gastronomia, cultura i molt més. Tot sota la supervisió i els protocols de seguretat dels Ports de Catalunya.

No oblideu consultar a Ports de Catalunya abans de prendre VitaminaBlava:

  • No hi ha límit de dosi.
  • No hi ha límit d’edat.
  • La tranquil·litat dels seus espais i la influència del mar la fan recomanable per a tothom.
  • Indicada per a petits i grans.
  • No oblideu portar la mascareta, mantenir la distància mínima de seguretat i rentar-vos les mans durant el seu ús.

Sense prescripció mèdica. No espereu més i visiteu la pàgina de Ports de Catalunya per a conèixer tota l’oferta que tenim preparada. El teu temps ho val tot! 

Facebook Comments

Deixa un comentari