Gaudeix del calendari d’agost del CNCB

El Club Nàutic Cambrils té per a aquest estiu un calendari amb una àmplia i atractiva oferta d’activitats per a tots els gustos. El calendari actual està subjecte a canvis degut a les possibles restriccions i noves mesures que es vagin implementant des de l’administració. Des del CNCB estarem atents a la normativa vigent per adaptar totes les activitats i garantir la seguretat dels assistents.

Per començar, el ioga és el protagonista cada dissabte al matí davant del Barlovento. El mes d’agost les classes seran a les 9h. Una activitat oberta a tothom i per la qual cal reservar prèviament trucant al telèfon 977360531 o al correu electrònic e.pereira@clubnauticcambrils.com.

Així mateix, els diumenges d’agost es celebraran les trobades socials de creuers en les quals podran participar tots aquells que ho desitgin. Cal remarcar que si no es compta amb embarcació pròpia, des del Club es posa al seu abast una embarcació de creuer a través de la borsa de tripulants.

AGOST

6 d’agost: Estava previst celebrar una cata d’olis, però les restriccions pel que fa a Covid ens han obligat a suspendre-la.

13 d’agost: es celebrarà la nit blanca, un sopar al Barlovento on els convidats hauran d’assistir vestits de blanc.

21 d’agost: l’Escola de Vela celebrarà la festa final de temporada dels cursos d’estiu. I a la nit ho coronarà amb la Nit de la Vela de l’estiu.

22 d’agost: el grup de nedadors i nedadores “Malalts d’Aigua”, encapçalats per Jordi Cervera, durant a terme una travessia solidària per recaptar fons en benefici de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls. Els nedadors i nedadores cobriran per relleus els 45 quilòmetres de distància entre la plataforma Casablanca de Repsol a alta mar i el Club Nàutic Cambrils.  El Club Nàutic Cambrils col·labora en l’organització d’aquesta acció solidària perquè tot surti a la perfecció. A més, a les instal·lacions del CNCB poden adquirir les ampolles del Vi ‘Secrets del Mar’, de les vendes del qual es destinarà una part a la Fundació Miquel Valls.

28 d’agost: es celebrarà el tradicional sopar social, on es trobaran tots els socis i sòcies de l’entitat per viure una de les nits més maques del Club Nàutic Cambrils.

A mesura que s’acostin els esdeveniments els oferirem més detalls de cada un d’ells. Els recordem que tots els actes previstos estan subjectes a canvis a causa de la situació actual. Per a qualsevol dubte poden dirigir-se també a les Oficines del CNCB.

Facebook Comments

Deixa un comentari