Curs especial de l’Acadèmia Nàutica del CNCB per la convocatòria de Tarragona

El 18 de setembre és la data en la que s’ha programat l’única convocatòria d’examen a la província de Tarragona aquest 2021 per al PER i PNB. Una bona oportunitat per aquells alumnes de la zona que vulguin aprofitar l’ocasió per no haver-se de desplaçar a Barcelona.

L’Acadèmia Nàutica del Club Nàutic Cambrils inclou des d’aquesta propera setmana, la primera d’agost, classes intensives teòriques preparatòries tant entre setmana com de cap de setmana.

L’Acadèmia Nàutica també ofereix les pràctiques intensives durant l’agost, tot i que queden ja les últimes places.

D’altra banda, a l’estiu s’ofereixen moltes més dates per fer els cursos i pràctiques habituals. Cada cap de setmana hi ha un o diversos cursos, des de la Llicència de Navegació fins al Capità de Iot, per tal d’iniciar-se en la navegació, o bé, renovar coneixements o ampliar-los.

Tot l’equip del CNCB treballa intensament per vetllar pel compliment de les mesures de protecció i higiene necessàries, sense perdre l’essència de la navegació i permetent gaudir de la mar.

Poden trobar tota la informació sobre els diferents cursos al nostre web, o bé posant-se en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic academia@clubnauticcambrils.com. També els atendrem a l’Oficina del Club a través del telèfon 977360531.

Facebook Comments

Deixa un comentari