Iker Múgica es proclama campió de la regata VIII Guíxols Cup empatat a punts amb el seu company d’equip Joan Domingo

Els regatistes del Club Nàutic Cambrils pugen al pòdium fins a vuit vegades. La competició, celebrada els dies 25 i 26 de novembre, ha reunit 142 regatistes i era la tercera regata del circuit català d’Optimist A.

L’equip d’Optimist del Club Nàutic Cambrils torna amb vuit trofeus de la seva participació a la VIII Guíxols Cup celebrada al Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols. La competició va arrencar dissabte amb una sola prova per al grup blau a causa del fort vent. Diumenge, en canvi, va baixar molt el vent i el grup blau va completar dues proves més i el verd, tres.  

En l’entrega de premis, fins a vuit cops van pujar els regatistes del Club Nàutic Cambrils. Iker Múgica recollia el trofeu com a vencedor absolut, a més d’endur-se la primera posició sub 16. Joan Domingo, empatat a punts amb Múgica, es posicionava segon absolut i també recollia el trofeu com a segon sub16.

Damià Galcerà era el vencedor en la categoria sub9.

Martín Megía quedava segon sub11.

Irene Isasa es posicionava tercera femenina en sub13 i Manuel Alegret guanyava el bronze en sub13 masculí.

Del Club Nàutic Cambrils hi van prendre part vint-i-quatre regatistes. L’equip el completaven Yago Alegret, Darío Alvaredo, Hugo Ambrojo, Santi Bes, Bruno Compte, Arturo Conchillo, Cristina Guillén, Alexandre Martí, Marcel Martí, Javier Megía, Lucas Montiu, Sergi Muñoz, Adriana Penas, Oriol Pujol, Álvaro Sáez, Carlota Sáez, Néstor Sáez i Ernest Sevil. Tots ells van estar acompanyats pels seus entrenadors Ricard Castellví, Leandre Garcia, Oriol Oliva i Jan Urquizu.

Un cop més els bons resultats responen a la direcció d’Aleix Monmany, responsable de la secció esportiva del CNCB i al seu equip.

Facebook Comments

Deixa un comentari